آخرین اخبار
9:33:54 - یکشنبه 2 جولای 2017
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
نماینده مردم ساری در گفت وگو با ایسنا مطرح کرد؛
لزوم بازنگری وزارت علوم در رشته های حذف شده دانشگاه آزاد/برگزاری جلسه مشترک وزارت علوم، دانشگاه آزاد و مجلس
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم بازنگری وزارت علوم در رشته های حذف شده دانشگاه آزاد گفت: جلسه مشترک میان وزارت علوم، دانشگاه آزاد و مجلس امروز برگزار می شود. علی‌اصغر یوسف‌نژاد در گفت‌و‌گو با ایسنا مازندران، با اشاره به حذف برخی رشته‌های دانشگاه آزاد اظهار کرد: حذف رشته ها […]

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم بازنگری وزارت علوم در رشته های حذف شده دانشگاه آزاد گفت: جلسه مشترک میان وزارت علوم، دانشگاه آزاد و مجلس امروز برگزار می شود.

علی‌اصغر یوسف‌نژاد در گفت‌و‌گو با ایسنا مازندران، با اشاره به حذف برخی رشته‌های دانشگاه آزاد اظهار کرد: حذف رشته ها هنوز تائید نشده است.

وی تصریح کرد: در تقابل میان دانشگاه آزاد و وزارت علوم درباره حذف رشته های شهری از فهرست دانشگاه آزاد دانشجویان و اعضای هیئت علمی آسیب می بینند.

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بر اساس نظر وزارت علوم در مازندران، ۲۴۶ محل رشته حذف می شود که ۳۰ رشته مربوط به ساری است، خاطرنشان کرد: حذف این رشته ها در زمان ثبت نام در حالی که دانشجویان کارشناسی ارشد در حال ثبت نام هستند، نشان دهنده بی تدبیری وزارت علوم است.

یوسف‌نژاد با اشاره به اینکه با حذف این رشته‌ها از واحدهای دانشگاه آزاد مازندران، برای اساتید و اعضای هیئت علمی در حال تدریس مشکلات فراوانی به وجود می آید، تصریح کرد: افرادی که در آزمون کنکور شرکت کردند و قبول شدند، در زمان ثبت نام، وزارت علوم با کم توجهی خود به دنبال ایجاد یک ذهنیت منفی برای این دانشجویان است.

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از این رشته مورد نیاز مازندران است، خاطرنشان کرد: دانشجویان با پرداخت هزینه در آزمون شرکت کردند و ضرر می کند و متاسفانه تا این لحظه راهکار جایگزین نیز در نظر گرفته نشده است.

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی افزود: این مجوزها از سوی مراجع رسمی صادر شده که در تمام کشور تعداد فراوانی از دانشگاه‌ها بتوانند دانشجو بگیرند اما وزارت علوم به بهانه کیفیت آموزشی این رشته ها را منسوخ کرده است اما اگر نظارت از گذشته وجود داشت مشکلی به وجود نمی آمد.

وی از برگزاری جلسه مشترک میان مجلس، دانشگاه آزاد و وزارت علوم امروز ۱۱ تیرماه خبرداد و گفت: تلاش می شود میان مسئولان دانشگاه آزاد و وزارت علوم جلسه ای برگزار شود تا اعتبار علمی این دانشگاه و حق دانشجویان بازگردد.

یوسف نژاد با اعلام اینکه برای حذف برخی رشته ها، ابتدا نیاز است دو دستگاه با یکدیگر مذاکره کنند اگر مذاکره نتیجه نداد مجلس ورود پیدا کند، افزود: سیاست آموزشی در کشور بر افزایش دانشجویان تحصیلات تکمیلی است که ضوابط اجرایی را آموزش عالی مشخص کرده است. برخی دانشگاه ها رشته های دکتری دارند اما کارشناسی ارشد پذیرش نمی کنند. بسیاری از این رشته از سال ۹۳ تا ۹۵ پذیرش شده اند و حذف یکباره آنها نتیجه بخش نخواهد بود.

این نماینده مجلس با تاکیدبر اینکه حذف برخی رشته ها زمینه ساز خروج جوانان از کشور خواهد بود، تصریح کرد: وزارت علوم در تصمیم خود بازنگری کند زیرا رفتار عجولانه و تصمیم غیرکارشناسی در دانشگاه التهاب به وجود می آورد و افزایش مهاجرت دانشجویان را تسریع می کند.