آخرین اخبار
20:52:22 - یکشنبه 29 دسامبر 2019
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
علی‌اصغر یوسف‌نژاد، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور، در گفت‌وگو با «اعتمادآنلاین»:
پول زیاد و کثیف در انتخابات تعیین‌کننده است/ ممکن است خیلی‌ها با پول به مجلس بیایند/ گاهی جناح‌بندی‌ها و مسائل سیاسی در انتخابات دخیل است
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور گفت: امیدوارم با تصویب طرح شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیت‌های انتخاباتی شاهد نفوذ پول در انتخابات و رأی‌آوری استفاده‌کنندگانِ پول‌های کثیف نباشیم. البته صرف نگارش قانون، این موضوع ممکن نخواهد بود بلکه اجرای قانون و تفسیر به رأی هم در این خصوص اهمیت دارد.

علی‌اصغر یوسف‌نژاد، نماینده ساری و میاندرود و عضو هیات‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار اعتمادآنلاین، با اشاره به تصویب کلیات طرح شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیت‌های انتخاباتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: شفافیت مالی و سازماندهی نظام انتخاباتی مطالبه همه از جمله رأی‌دهنده‌ها، کاندیداها، برگزارکنندگان انتخابات، ناظران و مجریان انتخابات است.

🔘وقتی در کشور حزب نداریم ممکن است خیلی‌ها با پول به مجلس بیایند 

او ادامه داد: مهم است که برای شفاف‌سازی مالی در انتخابات و سازماندهی آن چه چیزی را تصویب کنیم. همه به یکباره می‌گویند پول کثیف و پول زیاد در انتخابات تعیین‌کننده است، که همین‌طور است. وقتی در کشور حزب نداریم و تحزب در فضای سیاسی وجود ندارد، خیلی‌ها ممکن است با پول هم بیایند.

🔘طرح شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیت‌های انتخاباتی ۲ هفته دیگر در دستور کار قرار می‌گیرد

این عضو هیئت رئیسه مجلس تاکید کرد: طرح دوفوریتی شفافیت و نظارت بر تامین مالی فعالیت‌های انتخاباتی طرح خوبی است. البته باید چکش‌کاری‌های لازم از نظر ادبیات و محتوا انجام پذیرد و ان‌شاءالله ۲ هفته دیگر در دستور کار قرار می‌گیرد.

یوسف‌نژاد در پاسخ اینکه آیا نمایندگان مستنداتی داشتند که اقدام به تصویب این طرح کردند گفت: هر کسی بر اساس شرایطی که دارد، درمی‌یابد که در جامعه بسیاری از مسائل غیراصلی مانند مسائل قومی و قبیله‌ای، پول کثیف و پول زیاد در انتخابات، دخالت و اثر داشته است. تاریخ انتخابات هم این موضوع را نشان داده است و در حال حاضر نیز مبانی آن وجود دارد.

او ادامه داد: بنابراین چون هزینه فعالیت‌های انتخاباتی یک مساله عام به شمار می‌رود همه استقبال کردند و زمانی که در مجلس مطرح شد حتی یک مخالف هم نداشت.

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور گفت: امیدوارم با تصویب این طرح شاهد نفوذ پول در انتخابات و رأی‌آوری استفاده‌کنندگانِ پول‌های کثیف نباشیم. البته صرف نگارش قانون، این موضوع ممکن نخواهد بود بلکه اجرای قانون و تفسیر به رأی هم در این خصوص اهمیت دارد. گاهی جناح‌بندی‌ها و مسائل سیاسی در انتخابات دخالت دارد؛ یعنی اجرای این قانون را با جناح‌بندی‌های سیاسی تطبیق بدهند و به نوعی از این قانون تفسیر سیاسی کنند.